Are you searching for Norwegian speeking guide in Gdansk? Ingen problem, jeg behesker norsk :-)

Norwegian speaking guide in Gdansk. Skal du til Gdansk og letter etter norsktalende service? Bli med meg :-)

Gdansk er den perfekte storbyen for dem som ønsker å shoppe, dra på spa, spise god mat, og sove på fabelaktige hoteller. Hvis du reiser til Gdansk, jeg anbefaler deg å bestille guidede turer med meg som norsktalende guide.

Siste 10 år har jeg guidet hundrehvis små og store grupper i Gdansk. Den enkleste program var en 2 timers byvandring i Gdansk gamlebyen. Mange ganger har jeg arrangert 5-6 dagers program til ulike gruper – studenter, pensjonistlag, firmaer, venner og veninner. Planlegging og program tilpassning er kjempegøy. Alle turer som finnes på gdansktrips.com er tiljengelig på norsk, selvfølgelig.

Du kan også besøke webside gdansk guide for å finne forskjellige utflukter og turer i Gdansk, Sopot, Malbork Stutthof, inkludert byvandring, firmatur og sykkeltur.

sykkeltur Gdansk

  • Kor eller korps tur til Gdansk? Ingen problem
  • Veninnetur til Sopot? Hvorfor ikke?
  • Letter du etter en dyktig reiseleder? Vennligst kontakt meg.
  • Firmatur til Gdansk? Ja, gjerne 🙂

Vi hadde en fantastisk guide med navn Maciej Snarski. Snakker godt norsk og har en fabelaktig kunnskap. Jeg kan anbefale gamle byen og guiden på det varmeste. Han gjorde turen helt fantastisk for oss.    Bjørg, Bergen

Norwegian guide Gdansk
Mariacka street in Gdansk

Guiding in Norwegian is very important for seniors and shool groups. A guide who knows your mother tongue makes your journey much easier. If you are searching for Norwegian speaking guide in Gdansk, please contact me.

Håper vi sees i Gdansk snart!